REGISTRACIJA

FORGOT YOUR DETAILS?

O nama

Polapara.ba je stranica namijenjena grupnoj kupovini, koja svojim korisnicima nudi nevjerovatne popuste od 50 do 90 posto za atraktive usluge i proizvode u bh. gradovima. Partnerima nudimo veliku promociju na stranici polapara.ba i vodećim bh. portalima, nove klijente, zaradu bez dodatnih troškova i naravno garantovan novac.

Nove i atraktivne ponude za kupovinu proizvoda ili usluga uz velike popuste se objavljuju na našoj stranici svaki dan. Među posebnim ponudama mogu se naći veliki popusti za hotele, restorane, kafiće i slastičarne, fitness i spa centre, kozmetičke i frizerske usluge, razne kurseve u svrhu edukacije, stomatološke ordinacije, ulaznice za kina, pozorišta, koncerte ili utakmice i još mnogo toga.

Naš tim vjeruje u sebe i kvalitet usluga koje pružamo. Koristimo i pratimo najnovije trendove grupne kupovine, radoznali smo i proaktivni, istražujemo novitete i slušamo krajnje korisnike, njihove prijedloge, pohvale, kritike… Idemo u smjeru želja korisnika te pokušavamo sve novitete implementirati u BiH.

Sa našom strategijom i PORTALOM www.newcoin.life, korisnici dobivaju mogucnost da svoje proizvode i usluge placaju LIFE COINOM. i tako ostvare dobit i ustedu na atraktivne proizvode i usluge, koje mogu koristiti i kupiti dok se poslovni partneri mogu predstaviti velikom broju potencijalnih kupaca putem mreze NEW LIFE.

Naša misija od početaka našeg poslovanja je biti najbolji u onome što radimo. Tražite kvalitet i inovativnost, mi smo tu da Vam pružimo najbolje od najboljeg.Težimo izvrsnosti i trudimo se biti dio svakodnevnog izbora pri Vašoj kupovini u Vašem gradu.
Usmjereni smo u potpunosti prema svojim korisnicima te Vam svakodnevno nudimo nove ponude i mogucnosti koje mozete maksimalno iskoristiti na obostrano zadovoljstvo.

Prijavite se na naš newsletter i budite informisani o dnevnim ponudama, koje pripremamo samo za Vas!

Kontakt informacije:
71000 Sarajevo, Bosna i Hercegovina
Tel / +387 (66) 406 046

RADNO VRIJEME
Ponedeljak – Petak /
09 h – 17h

Mail / info@newcoin.life
fondacija@newcoin.life

Pola Para je portal prodajno – marketinškog karaktera. Osim ponuda na grupnu kupovinu gdje popusti iznose od 50% do 90%, pripremili smo i dodatne fixne popuste za članove našeg LOYALTY kluba.

Našim poslovnim partnerima nudimo najpovoljnije uslove reklamiranja u vidu bannera na našoj stranici. A osim na našoj stranici svi banneri će biti dostupni i u našem online magazinu pod nazivom BALANS ONLINE MAGAZIN.

Naš tim je sačinjen od mladih i kreativnih ljudi koji svojim inovativnim idejama idu u korak sa vremenom i prate najnovije trendove.

Sa našom strategijom krajnji korisnici štede svoj novac, a naši klijenti povećavaju svoj obim posla!

VRH
0
Send a message
Žao mi je! Mi nismo trenutno tu. Ostavite poruku, a mi ćemo se javiti što prije
Your name
* Email
* Describe your issue
Login Chat
Pitanja? Mi smo ovdje. Pošaljite nam poruku!
Your name
* Email
We're online!